Bli medlem i Parat NAV

Bli medlem i Parat NAV

NAV, og ansatte i NAV er i disse dager utsatt for et enormt press fra brukere, politikere og media. Videre står du som ansatt overfor en rekke omstillinger. Kommunesammenslåing, sammenslåing av NAV-kontor og omorganisering av direktoratet. I Parat finner du mange advokater, forhandlere og ansatte med spesialkompetanse på kommunikasjon som kan bistå og hjelpe.

Er du fornøyd med lønnsoppgjøret i år? Vet du at Parat gjennomgående kan dokumentere bedre lønnsutvikling for sine medlemmer, sammenlignet med andre ansatte på samme arbeidsplass? Parat har store ressurser og bruker tid på hvert enkelt medlem, slik at alle kravene er godt begrunnet. Våre begrunnelser for høyere lønn er ofte sammenfallende med ledelsens vurderinger.

Parat er en arbeidstakerorganisasjon uavhengig av politiske partier, tilsluttet YS - og med over 41 000 medlemmer. Vi hjelper deg å få en enda bedre arbeidshverdag.

Bli medlem i dag

Snorre Grøndal

Veileder, NAV

Medlemsfordeler

Juridisk bistand og forhandling

Juridisk bistand og forhandling

Våre advokater og forhandlere har spesialkompetanse på lov og avtaleverk som gjelder for hele det norske arbeidslivet. Vi står klar for å hjelpe deg.

Les mer
Bank og forsikring

Bank og forsikring

Vi gir deg rabatt på en rekke forsikringer hos Gjensidige og banktjenester Nordea Direct.

Les mer
Stipend og videreutdanning

Stipend og videreutdanning

Få inntil kr 20 000 årlig for godkjente studier på videregående, fagskole, høyskole og universitet.

Les mer

Rabattavtaler

-150 kr

Scandic Hotels

Som medlem får du 150,- i rabatt på weekendpris hos alle Scandic Hotels.

-20%

Choice Hotels

Vi gir deg 20 % rabatt på alle Choice Hotels i Norge, Norden og Baltikum.

-12%

Thon Hotels

Hos Thon Hotels får du 12 % rabatt på weekendpris.

Tilbud

Gudbrandsdal Energi

Gudbrandsdal Energi gir alle Parat-medlemmer tilbudet "Markedskraft lavpris YS".

-10%

DFDS Seaways

Du får 10 % rabatt på alle reiser med DFDS Seaways. 

-10%

Color Line

Som Parat-medlem kan du reise med Color Line og få 10 % rabatt på alle båtreiser.

-25%

Avis

Vi gir deg 25 % rabatt på bilutleie hos Avis. Avtalen omfatter alt fra personbiler til vare-/lastebiler, og minibusser.

-20%

Esso

Vi gir deg 52 øre rabatt per liter drivstoff og 20 % rabatt på bilvask.

Hva koster det?

Kontingenten er 1,4 % av brutto lønn og faste tillegg, maksimalt kr 597 per måned. Du betaler ikke kontingent av overtidsarbeid eller variable tillegg.

Du kan spare penger ved å utnytte ditt medlemskap i Parat.

Utnytt ditt medlemskap - spar penger

Som medlem i en fagforenlig får du hvert år et skattefradrag på 3850 kroner. Ved å bruke Parat og YS` medlemsfordeler aktiv, kan du i løpet av et år spare inn nesten hele medlemskontingenten din. For eksempel så kan  0,5 prosent bedre rente på et lån på 2 millioner kroner utgjøre hele 10 000 kroner i året.

  • Parat NAV har tariffavtaler i stat og kommune.

  • Parat NAV er nytenkende og finner gode løsninger for våre medlemmer.

  • Parat NAV legger vekt på dialog fremfor konfrontasjon.

  • Parat NAV kjenner etaten godt, og våre tillitsvalgte jobber for deg og ditt behov.

Vi kjenner etaten

Parat NAV er en del av Parat. Vi organiserer statlige og kommunalt ansatte i NAV.

Parat NAV har mer enn 1100 medlemmer. Vår visjon er å gi deg en enda bedre arbeidsdag! Vi er opptatt av å finne gode løsninger. Vi er nytenkende og legger vekt på dialog fremfor konfrontasjon. På denne måten oppnår vi innflytelse på utviklingen i NAV. Vi er tilstede der beslutningene som former NAV, blir tatt.

Parat er medlem av YS Kommune, og vi forhandler lønn for kommunalt ansatte i NAV. Parat er også det største forbundet innenfor YS Stat, og sitter ved forhandlingsbordet i de sentrale tarifforhandlingene i statlig sektor. Parat har en unik mulighet til å påvirke utviklingen av lønnssystemet i staten.

Vi har godt skolerte tillitsvalgte som du vil møte på din arbeidsplass, uavhengig om du jobber på fylkesnivå, i spesialenheter eller sentralt i NAV. Disse står klar til å bistå deg i de utfordringene du måtte stå overfor. Som medlem av Parat NAV har du i tillegg tilgang til Parats profesjonelle sekretariat bestående av høyt kvalifiserte ansatte både regionalt og sentralt. Parats ansatte har høy kompetanse på statlig og kommunalt avtaleverk, omstilling, arbeidsmiljø og arbeidsrett.

Hvorfor velge Parat framfor andre forbund?

Det største YS-forbundet i statlig og privat sektor

Parat er det største YS-forbundet i statlig og privat sektor. Dette gjør at våre rådgivere og tillitsvalgte kan hjelpe deg, uavhengig av hvor du jobber. Vi har høy kompetanse på det statlige tariffområdet, og sitter ved forhandlingsbordet i de sentrale tarifforhandlingene i staten. Som det største forbundet i YS stat har Parat en unik mulighet til å påvirke utviklingen av lønnssystemet i staten.

Et forbund for statlige og kommunalt ansatte i NAV

I Parat NAV har vi fordelene av at vi har medlemmer som jobber både i den statlige og kommunale delen av NAV. Alle kan være med i samme arbeidstakerorganisasjoner og klubb, og vi har tariffavtaler med begge parter. Parat NAV forhandler lønn både for kommunalt og statlig ansatte. Du kan kontakte alle vår rådgivere og jurister direkte, vi har også spesialister på både statlig og kommunalt avtaleverk og hjelper deg med de utfordringene du måtte ha.

Du får bistand av våre mange jurister

I Parat har vi svært mange jurister og advokater sett i forhold til antall medlemmer. Dette betyr at du som medlem har direkte tilgang til solid juridisk kompetanse. Du slipper å gå lange omveier for å få den hjelpen du trenger. Våre jurister og advokater har spesialkompetanse på NAV, og hjelper deg med de utfordringene du måtte ha.

Du kan være medlem selv om du bytter bransje

Det er ingen grunn til å bytte arbeidstakerorganisasjon selv om du bytter jobb. I Parat organiserer vi medlemmer i alle yrker og bransjer. Det betyr at du kan være medlem av Parat uavhengig av hvor du jobber. Parat kan tilby deg solid kompetanse på arbeidslivets lov og avtaleverk, uavhengig om du jobber i stat, kommune eller privat sektor. Parat er også det største forbundet i YS også i privat sektor, og har også mange medlemmer i private selskaper som samarbeider med NAV.

Har du spørsmål?

Agathe Osland Hellesen

Leder Parat NAV

Tlf: 45 22 24 60
E-post: agathe.osland.hellesen@nav.no

Paal Herman Seivaag

Nestleder Parat NAV

Tlf: 41 50 23 30
E-post: paal.herman.seivaag@nav.no

Bli medlem

(error)

(error)
(+47)

(error)

(error)

Meld deg inn før 30. september og få:
  • 3 mnd gratis medlemskap

Meld deg inn i dag og få

  • 12 måneder innboforsikring fra Gjensidige til halv pris*

* Tilbudet gjelder kun for nye medlemmer.